”Är din verksamhet anpassad för GDPR?”

”Är din data viktig för dig?”

”Skydda ditt affärskritiska system”

Föreställ dig
följande scenario

Det är en tidig morgon och du är först på jobbet. Du larmar av och tänder lampan vid dörren. Lamporna blinkar till en kort sekund innan de når full styrka. Du tar vägen förbi kaffemaskinen, eftersom du alltid gör det.

Medan du väntar på att de små bönorna ska malas och pressas till dagens första kopp, går tankarna till den där kunden som du väntar besked från. Borde höra av dem snart, tänker du. Med muggen i hand går du mot ditt kontor och har redan börjat planera dagens aktiviteter. Halvvägs dit så saktar du in på stegen, något är fel.

Det är något som inte är som det brukar vara. Du känner en lätt doft av något bränt, något är definitivt fel.. Är det inte ovanligt tyst? Du öppnar dörren till ert serverrum. Där inne är det tyst och du känner hur doften av bränd elektronik är påtaglig. På en millisekund vet du. Katastrof.

Er server, där ni har ert affärssystem, alla era gemensamma filer, all historik och all verksamhetsplanering har kraschat. Du vet att, eftersom det har varit mycket att göra sista tiden har ni inte hunnit sköta backup och sett till att den är aktuell. Det är där och då du ställer dig frågan, vad gör jag nu?!

OVAN SCENARIO ÄR
INTE NÅGON OVANLIGHET

Dagens elektronik är fantastisk men långt ifrån osårbar. Företag idag förlitar sig till 100% på sin IT-infrastruktur.

Det är det centrala i allas våra verksamheter. Den binder oss samman. Den bär på alla våra hemligheter, all vår historik, alla våra framtidsplaner.

Den är nyckeln till vår framgång, eller undergång. Den är med andra ord totalt avgörande för dig och dina anställda.

VI PÅ KONICA MINOLTA
HAR SNART I 20 ÅRS TID

Hjälpt företag och organisationer med sin digitala transformation. Allt från den lilla firman på hörnet med 4 anställda till det stora multinationella bolaget med en utförlig IT-policy. Under dessa 20 år har vi lärt oss att inget är viktigare än att konstant arbeta med sin IT-infrastruktur. Det är inget man blir klar med, det måste underhållas. Den måste skyddas från både externa och interna hot. Den måste uppdateras och säkras.

Därför kommer vi under hela året fokusera på en sak, DIN IT-säkerhet. Med vår samlande kunskap och våra paketerade tjänster kan vi skapa en lösning anpassad för dig och din verksamhet. För inget företag är det andra likt och med hjälp av vår Remote Care kan vi anpassa utformningen av skyddet för dig.

Share This